Om oss på Arbetsbelysning.nu

 

Arbetsbelysning.nu startades redan 2011 som enskild firma av Per Lindholm i Skellefteå. Ganska fort insåg han att detta företag skulle drivas som ett aktiebolag. Per har alltid fascinerats och intresserats av ljus till fordon och att driva ett eget företag har alltid varit intressant. Från början var det en liten skala av egen import av Xenon och LED-belysning. Leveranserna förvarades i ett kallgarage på gården som sedan togs in för att packas upp på rumsbordet. Det insågs ganska snabbt att en större lokal behövs.

 

Idag är vi en av de ledande webbhandlarna på arbetsbelysning. Genom vår erfarenhet har vi kunnat testa oss fram för att kunna tillhandahålla de bästa och kvalitativa produkterna. När vi tar in nya produkter låter vi de testas för att vi ska kunna garantera att de håller kvalité och måttet vi strävar efter. Därför kan vi alltid garantera bra och högkvalitativa produkter med minst ett års garanti.

 

Vi är stolta över de leverantörer vi samarbetar med och de varumärken vi kan tillhandahålla. Så som Strands, Tyri, X-vision, Proline och Oledone med flera. Vi har dagligen leveranser som lämnar oss genom DHL. Därav kan vi erbjuda snabba leveranser till våra kunder.

 

Vi ser positivt på framtiden där vi hoppas på att vi kan fortsätta växa och utvecklas för att bli ännu bättre.  Vi hoppas även att du som kund blir nöjd med dina produkter.

 

 

 

 

 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter

Handla

Information

Moms visas: