Oledone

Oledone: Kvalitetsfordonsbelysning till överkomliga priser

Oledone, en framstående aktör inom fordonsbelysning, har snabbt etablerat sig som ett av världens mest växande varumärken på området. Med enastående kvalitet till rimliga kostnader har Oledone skapat en framgångssaga som saknar motstycke. Medan företag som Vision X och Rigid Industries i USA har försvarat sina höga priser genom att betona hög kvalitet och långa garantier, har Oledone revolutionerat marknaden genom att erbjuda samma exceptionella kvalitet till en bråkdel av priset.

Extraljus, ljusramper och arbetsbelysning av premiumkvalitet är Oledones specialitet. Den höga kvaliteten sträcker sig över olika användningsområden, från gruvor och skogsbruk till transport och marinverksamhet. Oledone-produkterna, som inkluderar lampor med olika wattstyrkor som 10W, 20W, 27W, 40W och 120W, är utrustade med den senaste lysdiodtekniken och uppfyller kraven för professionellt bruk. Deras lamphus har en robust konstruktion med kapslingsklass IP68, vilket gör dem idealiska för att klara av tuffa arbetsförhållanden.

En anmärkningsvärd aspekt av Oledones varumärke är deras ständiga strävan efter äkthet. På grund av deras exponentiella popularitet har många kinesiska fabriker börjat piratkopiera Oledone-produkter. För att säkerställa äktheten och kvaliteten hos dina köp rekommenderas starkt att du handlar från auktoriserade Oledone-leverantörer. Detta garanterar att du erhåller originalprodukter som uppfyller höga standarder.

Oledones flaggskeppsprodukt, WD60L-60, har varit en banbrytande lösning inom fordonsbelysning. Initialt utrustad med XM-L2 lysdioder från amerikanska Cree, valde Oledone senare att uppgradera till tyska Osram-lysdioder. Denna uppgradering resulterade i en imponerande ökning av ljusstyrkan från 5400 lumen till 6000 lumen. Noterbart är att Oledone-lampor som innehåller Cree-lysdioder fortfarande finns på marknaden och tillhör den äldre generationen. Oavsett lysdiodtyp, levereras Oledone-produkter med en omfattande 3-års garanti, och deras design med kompakt lamphus och stilren oval form har gjort Oledone 60W till den mest populära arbetslampan inom premiumsegmentet.

En annan imponerande prestation från Oledone är deras Nighthawk S0-serie av ljusramper. Dessa ramper har visat enastående resultat i tester, med S10-modellen som är utrustad med 105W effekt och som levererar hela 9450 lumen under faktiska arbetsförhållanden. Denna imponerande ljusstyrka överträffar många av sina kinesiska konkurrenter som ofta når endast 6000 lumen vid samma effekt. En betydelsefull aspekt är att S5-rampen är E-märkt enligt ECE-R112-standard, vilket ger den en unik ställning på marknaden och ställer konkurrenter som Vision X under press.

Oledones framstående kvalitet och konkurrenskraftiga priser har gjort det till en överlägsen investering. Deras sortiment omfattar olika typer av fordonsbelysning för både bilar och lastbilar, med fokus på ljusramper som använder den senaste led-tekniken. Dessa produkter utmanar de etablerade amerikanska varumärkena och har lett till prisjusteringar i branschen. Med en imponerande portfölj av högkvalitativa, e-godkända produkter erbjuder Oledone en lysande framtid inom fordonsbelysningssektorn.

 Genom att välja Oledone väljer du pålitlighet, innovation och överlägsen prestanda inom fordonsbelysning.

Då vi på Arbetsbelysning.nu är en av få Akturiserade återförsäljare av Oledones produkter i Svergie så gör du klokt att köpa dina Oledone av oss så du är säker på få Oledone Orginal.

 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter

Handla

Information

Moms visas: